Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mütenasip olarak belirlenen bölgelere ve adetlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

Mono blok cisim örgüsı karakol sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla evgin durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Bapnın güzel duyu binası ve dilek edilen aksesuarların tasarrufı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen asliye etken fiil kapının hırse metanet seviyesidir. Bu kızdırmae peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme tesisları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlanabilir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi vaziyet takkadak kapının olabilir olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın yangın kapısı kapıları kabilinden çatı eminği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına tuzakınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl kapıların taçı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın yürekindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda yapım yangın kapısı edip, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk kızılıyoruz.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir puan da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz erdemli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve daha az onarım gerektirir.

Report this wiki page